Kissat

Kissat ovat ihan omanlaisiaan. Ne eivät välttämättä halua tavata koiria tai edes muita kissoja tullessaan vastaanotolle. Jo kuljetus eläinlääkäriin saattaa stressata herkimpiä kisuja. Olemmekin pyrkineet järjestämään olosuhteet Taikatassussa kissoille mahdollisimman stressittömiksi.

Meillä kissoilla on ihan oma odotushuoneensa, jossa ne voivat rauhassa odotella vuoroaan omistajiensa kanssa tarvitsematta nähdä tai kuulla koiria.

Kissoille on myös oma toimenpidehuone, jonne koirilla ei ole asiaa. Ja jos kävisi niin kurjasti, että kissa joutuu viettämään klinikalla pidemmän ajan, meillä on mukavat tilavat yksiöt kisuille. Kissojen majoitustiloissa on aina pehmeät puhtaat alustat, hylly jolle voi kiivetä, hiekkalaatikko sekä piilopaikka jonne voi vetäytyä turvaan.

Eläinlääkärimme Heidi Tiihonen on omistautunut kissojen hyvinvoinnille ja hän onkin ehtymätön tietopankki kissojen sairauksien ja hyvinvoinnin suhteen.

Eläinlääkäriasema Taikatassu - Kissojen vastaanottohuone
Eläinlääkäriasema Taikatassu - Kissojen odotushuone

Klinikkamme on saanut Cat Friendly Clinic Silver statuksen. Tämä on kansainvälinen arviointijärjestelmä, ja statuksen saamiseksi täytyy täyttää hyvin tarkat kriteerit mm. henkilökunnan koulutuksen suhteen, varustetason suhteen, kissojen odotustilojen sekä häkkien koon  minimivaatimuksien suhteen. Myös kissojen lajityypilliseen ja ystävälliseen käsittelyyn kiinnitetään erityistä huomiota. Voit lukea lisää Cat Friendly Clinic-järjestelmästä täältä.

Cat friendly Clinic