Henkilökunta

Taikatassun henkilökunta

Taikatassu avattiin vuonna 2001 yhden eläinlääkärin ja neljän hoitajan voimin. Näistä hoitajista on mukana matkassa edelleen kaksi, ja henkilökunta on moninkertaistunut alkuajoista. Henkilökuntamme on luotettavaa ja kaikilla on eläinten käsittelystä pitkä kokemus. Eläinlääkärimme jatkokouluttavat itseään jatkuvasti käymällä kursseilla ja seminaareissa.

Eläinlääkärit

Johanna Vaurio
Kati Härkönen
Heidi Tiihonen
Jonnariina Pulli
Eläinlääkäri Laura Ellonen
Laura Ellonen
Henna Kairento

Eläintenhoitajat

Linda Vaurio
Linda
Kati
Lotta
Karolina
Salla
Linda M
Sari
Logo: eläinlääkäri Taikatassu
Eläinlääkärimme ovat kurssittaneet itseään mm.
 • Anestesiassa ja tehohoidossa
 • Koiran ja kissan hammashoidossa
 • Pieneläinten ortopedisessä röntgenologiassa
 • Ultraäänitutkimuksessa
 • Pehmytkudoskirurgiassa
 • Hematologiassa
 • Ihosairauksien hoidossa
 • Nenäontelon sairauksissa
 • Vatsaontelon röntgendiagnostiikkassa
 • Korvasairauksien hoidossa
 • Myrkytysten hoidossa
 • Koirien ja kissojen kivunhoidossa
 • Koirien ja kissojen käyttäytymisterapiassa
 • Kanien sairauksissa
 • Tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoidossa
 • Hammasröntgenkuvien tulkinnassa
 • Munuaisten ja virtsateiden sairauksissa
 • Gastroenterologiassa
 • Silmäsairauksissa
 • Hammassairauksissa
 • Eksoottisten eläinten sairauksissa
 • Vanhenevien kissojen sairauksissa
 • Neurologiassa
 • Kasvainsairauksissa sekä lukuisilla muilla kursseilla.

Johanna Vaurio

Toimitusjohtaja

Ennen Taikatassua minulla oli Nurmijärven ensimmäinen yksityinen pieneläinvastaanotto kotini yhteydessä. Toimitusjohtajana vastaan Taikatassun hallinnosta, mutta klinikalla minua tapaa enää harvemmin.

Liikun mielelläni pyörällä ja kävellen. Kotona minua työllistää lauma islanninhevosia ja minishetlanninponeja sekä kissa. Valokuvaus on intohimoni. Melko kiireistä, mutta täydellistä elämää!

Kati Härkönen

Eläinlääkäri

Taikatassussa aloitin vuonna 2003. Aiemmin tein sijaisuuksia kunnaneläinlääkärinä Klaukkalan lähikunnissa sekä maaseudulla.
Työskentelen paljon kissojen ja koirien hammashoitojen parissa sekä teen pieneläinlääkärinä peruspraktiikkaa. Minua kiinnostaa myös kanien ja pikkujyrsijöiden hoito.

 

Vapaa-aikanani liikun luonnossa ja harrastan koirieni kanssa metsästyskoirien jäljestämiskokeita lähes kaikkina kesäviikonloppuina. Kotonani on pienimuotoinen eläintarha, otuksia minulta löytyy jalattomista kahdeksanjalkaisiin.

Heidi Tiihonen

Eläinlääkäri

Aloitin työt täällä meillä 2009, mutta kissojen parissa olen työskennellyt lähes 15 vuotta. Työskentelen myös Catvet Kissaklinikalla, ja minulle on kertynyt kokemusta
haastavammistakin kissapotilaista. Taikatassun remontin myötä kissoille valmistui hienot omat tilat, joten hoitokäynti on mahdollisimman mukava hieman ujommillekin kisuille. Olen myös klinikan Cat Friendly Clinic ”Kissa edustaja” joten voit kääntyä puoleeni kissojen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Harrastan retkeilyä, valokuvausta ja musiikkia. Kotini jaan kahden kissan kanssa.

Jonnariina Pulli

Vastaava eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi 2009 ja Taikatassussa aloitin 2017. Taikatassuun palaaminen tuntui kuin kotiinpaluulta, sillä urani eläinten parissa sai alkunsa Johanna Vaurion Valkjärven klinikalla eläintenhoitajana jo noin 20 vuotta sitten.

 

Viihdyn sisätautien parissa ja olen kiinnostunut diagnostisesta kuvantamisesta.

Kotona elämääni värittävät tytär ja poika sekä karkeakarvainen saksanseisoja, jonka kanssa viihdyn erähenkisissä harrastuksissa ja lintumetsällä.

Laura Ellonen

Eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi 2006 ja olen tehnyt siitä asti pieneläinpraktiikkaa. Taikatassussa aloitin 2020. Minulla on vahva yleispraktiikan osaaminen ja pidän erityisesti kirurgiasta ja ensiavusta.

Minulla on kaksi porokoiraa, harrastan ratsastusta, retkeilyä perheen kanssa ja hiihtoa aina kun on lunta!

 

Henna Kairento

Eläinlääkäri

Liityin Taikatassun ihanaan tiimiin 2021. Valmistuin eläinlääkäriksi 2019, minkä jälkeen tein erilaisia kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia pääosin Etelä-Suomessa. Erityisen kiinnostunut olen koirien ja kissojen hammashoidoista ja sisätaudeista. Myös kanit ja jyrsijät ovat lähellä sydäntäni.

Vapaa-aikani kuluu ulkoillessa vuodenaikaan sopivalla tavalla ja palvelemalla kotona ujoa kissaamme.

 

Linda

Klinikkamanageri Klinikkaeläinhoitaja
Olen ollut Taikatassussa töissä vuodesta 2008. Valmistuin merkonomiksi -13 ja klinikkaeläinhoitajaksi -14, 2018 suoritin JET– johtamisen erikoisammattitutkinnon.
Klinikkaeläinhoitajana aloitin mutta 2012 vuodesta olen toiminut myös hallinnon puolella. Työtehtäviin kuuluu nykyään pääsääntöisesti henkilöstön ja talouden johtaminen. Kotona ei ole lemmikkejä mutta klinikalla pääsee niidenkin kanssa ajoittain työskentelemään.
Vapaa-ajalla mielelläni eräilen tai suuntaan mihin tahansa ulkoilemaan.

 

Linda (ät) taikatassu.fi

Kati

Eläinlääkärin avustaja

Olen työskennellyt eläinlääkäri Johanna Vaurion kanssa vuodesta 1999. Ensin Nurmijärvellä eläinlääkärin avustajana hänen kotipraktiikan yhteydessä, sittemmin Taikatassun perustamisesta lähtien klinikalla Klaukkalan keskustassa. Olen siis ollut Taikatassun henkilökuntavahvuudessa aina klinikan perustamisesta saakka vuodesta 2001. Viihdyn työssäni jossa saan päivittäin olla eläinten kanssa.

 

Kotona seuraa pitää kolme cockerspanielia. Harrastan myös sammakkoeläimiä, joita kotoani löytyy tankillinen.

Lotta

Klinikkaeläinhoitaja

Ensimmäisen kosketukseni Taikatassuun sain neljätoistavuotiaana TET-harjoittelussa. Harjoittelu johti kesätöihin, ja lukion jälkeen vakituiseen työpaikkaan. Klinikkaeläinhoitajaksi valmistuin vuonna 2010. Arvostan paljon työyhteisöäni, koska jokainen meillä tekee töitä 100 %:sti sydämellä ja puhaltaa yhteen hiileen.

Jokainen työpäivä on erilainen, ja kiinnostavinta on leikkaus- ja anestesiapotilaiden hoito. Vapaa-aikani menee tyttärieni kanssa, luonnossa liikkuen ja ponielämää harrastaen.

Karolina

Klinikkaeläinhoitaja

Olen työskennellyt eläinalalla jo vuodesta 2009. Hoitotyö sekä lemmikkieläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja koen olevani onnekas saadessani työskennellä
eläinten parissa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti tyttäreni ja kolmen koiramme kanssa
touhuten. Viihdymme luonnossa liikkuen, ulkoilmaelämä on hyvää vastapainoa klinikkatyölle.

Salla

Klinikkaeläinhoitaja

Pienestä pitäen olen kokenut suurta rakkautta eläimiä kohtaan. Näin aikuisiällä onni potkaisi, ja pääsin Taikatassuun oppisopimuksella opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi! Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi keväällä 2021.

Aikaisemmilta koulutuksiltani olen hevoshieroja ja eläintenhoitaja. Ennen Taikatassuttelua olin töissä eläintenhoitajana lemmikkieläinliikkeessä, jonka yhteydessä oli myös kissa- ja pieneläinhoitola. Aikaisempaa klinikkakokemusta on hevospuolelta. Erityisesti pieneläinklinikalla sydäntäni lähellä ovat kanit ja jyrsijät.

Linda M

Klinikkaeläinhoitaja
Tulin Taikatassun tiimiin keväällä 2022. Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2011 ja tehnyt monipuolisesti hoitajan töitä niin pienemmillä klinikoilla kuin sairaaloissa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat anestesiat, eksoottiset lemmikit ja hammashoidot. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, jonka lisäksi viihdyn luonnossa liikkuen. Kotona minua ilostuttavat lapset, kaksi koiraa sekä kani.

Sari

Klinikkaeläinhoitaja

Olen työskennellyt Taikatassussa aiemminkin, ja käyn jälleen auttelemassa kiireisinä päivinä. Vapaa-aikani kuluu koiraharrastuksen parissa.