Ajanvaraus

Ajanvaraukset puhelimitse numeroista (09) 2761 371 tai (040) 500 8591

Kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessa, joten jos sopivaa aikaa ei löydy, kannattaa soittaa vastaanotolle! Pyrimme järjestämään mieluisan ajan mahdollisuuksien mukaan.

Ajanvarauksessa esitetyt hinnat sisältävät poliklinikkamaksun, toimenpidemaksun sekä toimenpiteeseen kuuluvat tarvikkeet. Lääkkeet ja muut mahdolliset toimenpiteet ja tarvikkeet laskutetaan hinnaston mukaan.

Ajanvaraukset tulee perua edellisen illan sulkemisaikaan mennessä soittamalla puhelimitse. Aikaa ei voi perua tekstiviestillä, messengerillä tai sähköpostilla. Maanantain ajanvaraukset tulee perua maanantaiaamuna klo 8.30 mennessä. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta ajasta perimme vähintään 50€ kulukorvauksen.

Voit varata eläinlääkäriajan myös internetissä 24h. Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa perustutkimus ja perustoimenpideaikoja. Laajempia tutkimuksia varten tilaa aika puhelimitse.

Huom.
Sähköpostia ei voi käyttää ajan varaamiseen tai peruuttamiseen. Tarkistamme sähköpostin kerran päivässä, joten kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa.

Ajanvaraukset tulee perua edellisen illan sulkemisaikaan mennessä puhelimitse. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta ajasta perimme vähintään 50€ kulukorvauksen.

Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa perustutkimus ja perustoimenpideaikoja. Laajempia tutkimuksia varten tilaa aika puhelimitse.